roxana
sambata la ora 11 am plecat cu victor de la tulcea, de la socrii mei, sa-l duc la ceilalti bunici, la ploiesti. mai bine zis am vrut sa plec, pentru ca am intampinat ceva probleme.

mai intai, trebuie sa mentionez ca eu nu pun mana pe pompa sa pun combustibil la masina. intotdeauna ma uit dupa cineva de la peco sa ma ajute.

asa am facut si sambata. vine biatul: diesel? da, zic eu, diesel. faceti-mi va rog plinul. si plec sa platesc, sa iau apa, etc.

plec din peco. merg cam 3-4 km, prin curbele de la iesire din tulcea, cine a fost pe acolo stie, si constat ca ceva nu e in regula, simteam ca da rateuri fine de tot, dar cum eu sunt paranoica si tot timpul ascult motorul sau diverse zgomote, mi-am dat seama. eram la telefon cu mama mea, tocmai ii spuneam ca am plecat, si in 4 ore si ceva sunt la ea. si ma prind care e treaba, caut repede bonul in geanta si ma vad: FaraPb 95.... am oprit imediat, i-am zis maica-mii sa-l caute pe taica-meu sa-i spuna si sa ma sune inapoi sa imi spuna ce sa fac.

il sun si pe sotul meu, sa-i spun, el il suna si pe socrul meu, ma rog, se alerteaza toata lumea. socrul meu vine sa scoata combustibilul din rezervor, cam dupa 30 de minute. nu se putea, ca masina are sistem antifurt. trebuie tractata la service. trebuie sa mergem la peco sa facem scandal...socrul meu nu are funie sa ma traga. asa ca pleaca. mai vine peste o ora si jumatate. intre timp a facut el scandalul de rigoare la peco, s-au iutat aia pe camere, au verificat bonul, pompa, ma rog, ce-au mai facut ei ca sa vada exact a cui a fost greseala. m-a tractat cu loganul scorului meu, la 1.30 eram la service, au scos tot, au spalat, au curatat, mi-au facut apoi plinul in peco su motorina, si la 2 jumate am plecat spre ploiesti.

am avut mare noroc ca nu s-a stricat motorul. cred ca si baiatul ala care a facut greseala si care a suportat cheltuielile la peco ma felicita in gandul lui ca am simtit masina si am oprit...

eu am stat in camp cu victor, in masina, doua ore, de la 11 la 1. fara aer conditionat, ca nu am mai pornit motorul. cu geamurile deschise, ca sa putem respira. la ora aia nu l-am lasat afara decat foarte putin, si i-am facut baie in crema de protectie solara cu factor 50. prin masina treceau intr-o veselie diverse albine, muste mari si bondari, care mai de care mai zumzaitori... a fost sublim, ce sa mai zic :D

oricum, masina acum parca merge mai bine.
si de-acum o sa ma uit sa vad pe ce pompa pune mana, sa nu mai patesc asa ceva. sau, sa invat sa pun eu singura?

si tot legat de masina, in curand o sa am si eu numere de CT, ca de 2 ani de cand o am, umblu cu numere de PH, si sincer m-am saturat, mai ales vara, sa fiu considerata turista :D
Etichete: , | edit post
1 Response
  1. madi Says:

    salut! nu stiu de ce blogul meu s-a blocat pe blogurile voastre la o postare de acum doua luni de zile. Mi-au atras atentia fete ce ma urmaresc si m-am gandit sa trimit tuturor ce ma au in lista un link functional pentru Jurnalul copilariei:
    http://viatzaintrerozsibleu.blogspot.com/
    pupici


Post a Comment