roxana...
am auzit eu o vorba mai demult, ca daca un copil isi mananca din..... rahatel, va fi norocos. nu mi-am dorit in mod special sa faca asta si victor, dar cred ca s-a intamplat ieri.
nu facuse in mod normal de dimineata, ca de obicei.
mai nou, cea mai mare placere a lui e sa se balaceasca in cada. nu trebuie sa fie apa multa, e mai interesant sa se joace cu jetul de apa de la robinet, mai ales ca a invatat sa il opreasca si sa-l porneasca. s-a jucat.... m-am temut ca o sa faca in cada...nu.
am mers dupa-amiaza la plaja. l-am pus in piscina lui gonflabila. a fost amuzant cum ne-am dus noi cu piscina sa luam apa din mare si cum am carat-o inapoi... ca am stat mai departe de mal, ca era nisipul ud... ma rog, asa e cand mergi in grup, te pliezi dupa ceilalti. oricum, s-a balacit si acolo, eu cu aceeasi teama in suflet... nimic.
in schimb au navalit fetele pe el. 4 fetite cam de-o seama cu el au venit in piscina. el era foarte incantat si tipa nevoie mare. toti nud :))
apoi acasa, iar in cada, sa dam jos stratul de nisip de pe copil. eee, si atunci s-a intamplat evenimentul asteptat. l-am vazut tocmai cand scotea din gura o bucata... probabil ca nu i-a placut gustul... asa ca, l-am prins cu norocul in gura. imi pare rau ca nu am facut poze.
chiar, nu stiu de ce nu mai sunt mereu pe faza cu aparatul. cand era mic i-am facut sute de poze, si nu facea mare lucru. acum e mai interesant si eu nu mai sunt fotograful familiei. trebuie sa imi reiau obiceiul.
Etichete: | edit post
2 Responses
  1. Zicolorata Says:

    Roxana, sa stii ca asa trebuie. Eu de obicei il tin la indemana si tot am pierdut momente importante... printre care si o faza identica cu a voastra, doar ca al meu a mancat jumatate... probabil lui i-a placut gustul :)))


  2. roxana... Says:

    poate ca o sa fie mai norocos :)) cu toate ca victor a mai mancat si ieri, si cred ca mai mult..


Post a Comment